Annonces

Le téléphone portable est en contact avec les États-Unis et la communication est en place. Előfordulhat, hogy alapértelmezett telefone mobile maximális hangereje nem elegendő a hallásigényeink kielégítéséhez. Szerencsére léteznek olyan alkalmazások, amelyek az eszköz hagyományos beállításain túlmenően is felerősítik a hangot. Ebben a cikkben megvizsgáljuk as 5 legjobb alkalmazást, amellyel novelheti mobiltelefonja hangerejet, gazdagabb és magával ragadóbb hangélményt biztosítva.

Booster de volume GOODEV

Un GOODEV Volume Booster népszerűválasztás a telefonos hangerő-növelő alkalmazások terén. Egyszerű megközelítést kínál egy csúszkával, amely lehetővé teszi a hívások, riasztások, media és értesítések hangerejének beállítását. Si vous êtes alcalmazás könnyen használható, és jelentősen novelheti az eszköz hangerejet. Ne felejtse el azonban óvatosan használni a hangerőnövelést, hogy elkerülje a torzítást és a hangminőség eseleges károsodását.
Plateforme OK : Android

Annonces

Effets d'égaliseur

Comme Equalizer FX n'a pas été mis en place pour un nouveau look, sa fonction de suspension est capable de se suspendre à votre guise. Le hangbeállítások széles skálájával testreszabhatja a frekvenciákat a hang tisztaságának és teljesítményének javítása érdekében. Lorsque vous utilisez Equalizer FX, vous avez un profil bien défini et vous avez l'impression d'avoir une entrée dans votre salle de bains.
Plateforme OK : Android

Annonces

Volume précis

A Precise Volume alkalmazás egy sokoldalú lehetőség a mobiltelefon hangerejének szabályozására és erősítésére. Egy sor részletes beállítást kínál a különféle kategóriak hangerejének beállításához, beleértve a hívásokat, riasztásokat, médiát és értesítéseket. Notre fonction est le « limiteur de volume », qui consiste également à megeler le tournevis, en même temps qu'à suspendre le chargeur.
Plateforme OK : Android

Booster de super volume

Un Super Volume Booster est un cintre de taille moyenne qui est idéal pour les vidéos et qui est idéal pour les vidéos. Il est possible de placer un cintre sur un cintre et de le rendre alapértelmezéseinél magasabb szintre. Ne feledje, hogy ne vigye túlzásba a hangerőt, mert ez hangtorzulást eredményezhet.
Plateforme OK : Android

Annonces

Hangszóró Boost

Un Speaker Boost est utilisé pour activer le téléphone mobile. Il est évident que c'est intuitif et que vous pouvez facilement vous rendre compte de la situation. Ezenkívül egy valós idejű decibelmérőt est tartalmaz a hangerő figyeléséhez. Lorsque vous avez activé la fonction Speaker Boost, vous avez maintenant un appel dans le hall.
Plateforme OK : Android

Le support de téléphone portable est destiné à un alcalmazások segítségével érhető el. Les polices sont azonban észben tartani, hogy a hangerőnövelők túlzott használata torzulásokhoz vezethet, sőt halláskárosodást is okozhat. Ezek az alkalmazások lehetőséget kínálnak a hangminőség testreszabására és javítására, így még magával ragadóbb hallgatási élményt nyújtanak. N'oubliez pas que les biztonságos hangerővel hallgatni, és felelősségteljesen élvezze a hangélményt.

Annonces