Annonser

Du kan få en digital fotografering og en pris.

Međutim, gubitak tih sjećanja može biti razoran. Međutim, na sreću, postje aplikacije osmišljene posebno za pomoć pri vraćanju izBRIsanih fotografija.

 

Annonser

 

Fotograferer du deg selv brišu?

Dette vil bli fotografert raskt og raskt. U drugim slučajevima to može biti virus ili čak neuspješna operacija na uređaju.

Annonser

3 måter å bruke fotomuligheten på:

Annonser

Dostupne su mnoge aplikacije, ali mi smo istaknuli pet najboljih koje će vam pomoći s ovim zadatkom:

DiskDigger:

DiskDigger er tilgjengelig. Osmišljen je kako bi pomogao korisnicima da povrate izgubljene ili slučajno izbrigane datateke s uređaja za pohranu kao što su tvrdi diskovi, pogoni za pero, SD kartice i drugi. Posebno je korisno kada slučajno izbrišete fotografije, video zapise, documents and druge freedne datateke.

Dr. Fone:

Dr. Fone er en myk versjon av Wondershare og har ingen mobilnettverk. Nadaleko er poznat poznat poznat poznat mogućnostima oporavka izBRIsanih fotografija, ali uključuje and druge korisne alate za iOS og Android uređaje.

PhotoRec:

Programeri su stvorili PhotoRec kao besplatni softver otvorenog koda za oporavak podataka, posebno za oporavak slika s memorijskih kartica digitalnog fotoaparata, ali također obnavlja mnoge druge vrste datateka s raznih za uređaja .

Annonser