Reklamy

Najbardziej widoczny digitalis minden photo számít, jesteś történetet mesél.

Ezeknek az emlékeknek az elvesztése azonban pusztító lehet. Szerencsére azonban vannak olyan alkalmazások, amelyeket kifejezetten a törölt fényképek helyreállítására terveztek.

 

Reklamy

 

Miért törlődnek a fényképek?

Sokszor a fényképek véletlenül vagy rendszerösszeomlás miatt törlődnek.

Reklamy

Más esetekben előfordulhat, hogy egy wirus vagy akár egy sikertelen művelet az eszközön.

A 3 legjobb alkalmazás a törölt fényképek helyreállításához:

Reklamy

We számos alkalmazás áll rendelkezésre, de kiemeltük az öt legfontosabbat, hogy segítsünk ebben a feladatban:

DiskDigger:

DiskDigger egy fájlhelyreállító eszköz. Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználókat az elveszett vagy véletlenül törölt fájlok helyreállításában cárolóeszközökről, például merevlemezekről, pendrive-okról, SD-kártyákról és egye bekről. Különösen hasznos, ha véletlenül töröl fényképeket, videókat, dokumentmokat és egyéb értékes fájlokat.

Doktor Fone:

A Dr. Fone a Wondershare által kifejlesztett szoftver, amely különféle megoldásokat kínál mobileszközökhöz. Széles körben ismert a törölt fényképek helyreállítási képességeiről, de más hasznos eszközöket es tartalmaz iOS i Android eszközökhöz.

ZdjęcieRec:

A fejlesztők a PhotoRec-et ingyenes és nyílt forráskódú adat-helyreállító szoftverként hozták létre, különösen a digitalális fényképezőgépek memorykártyáiról készült képek helyreállítására, de számos más típusú fájlt to helyreállít a különféle cárolóeszközökről.

Reklamy