Adverts

В днешния дигитален свят всяка снимка има значение и разказва история. Загубата на тези спомени обаче може да бъде опустошителна.

За щастие обаче има приложения, предназначени специално за възстановяване на изтрити снимки.

 

Adverts

Защо снимките се изтриват?

Много пъти снимките се изтриват случайно или поради системни сривове. Друг път може да е вирус или дори неуспешна операция на устройството.

Adverts

3-те най-добри приложения за възстановяване на изтрити снимки:

Има много налични приложения, но ние подчертахме първите пет, за да ви помогнем с тази задача:

Adverts

DiskDigger:

DiskDigger е инструмент за възстановяване на файлове. Той е предназначен да помогне на потребителите да възстановят изгубени или случайно изтрити файлове от устройства за съхранение като твърди дискове, писалки, SD карти и други. Това е особено полезно, когато случайно изтриете снимки, видеоклипове, документи и други ценни файлове.

Д-р Фоне:

Dr. Fone е софтуер, разработен от Wondershare, който предлага разнообразие от решения за мобилни устройства. Той е широко известен със своите възможности за възстановяване на изтрити снимки, но включва и други полезни инструменти за iOS и Android устройства.

PhotoRec:

Разработчиците създадоха PhotoRec като безплатен софтуер за възстановяване на данни с отворен код, особено за възстановяване на изображения от карти с памет на цифров фотоапарат, но също така възстановява много други видове файлове от различни устройства за съхранение.

Adverts