Anúncios

U današnjem digitalnom svijetu svaka je fotografija važna i priča priču.

Međutim, gubitak tih sjećanja može biti razoran. Međutim, na sreću, postoje aplikacije osmišljene posebno za pomoć pri vraćanju izbrisanih fotografija.

 

Anúncios

 

Zašto se fotografije brišu?

Često se fotografije brišu slučajno ili zbog pada sustava. U drugim slučajevima to može biti virus ili čak neuspješna operacija na uređaju.

Anúncios

3 najbolje aplikacije za oporavak izbrisanih fotografija:

Anúncios

Dostupne su mnoge aplikacije, ali mi smo istaknuli pet najboljih koje će vam pomoći s ovim zadatkom:

DiskDigger:

DiskDigger je alat za oporavak datoteka. Osmišljen je kako bi pomogao korisnicima da povrate izgubljene ili slučajno izbrisane datoteke s uređaja za pohranu kao što su tvrdi diskovi, pogoni za pero, SD kartice i drugi. Posebno je korisno kada slučajno izbrišete fotografije, video zapise, dokumente i druge vrijedne datoteke.

Dr. Fone:

Dr. Fone je softver koji je razvio Wondershare i nudi niz rješenja za mobilne uređaje. Nadaleko je poznat po svojim mogućnostima oporavka izbrisanih fotografija, ali uključuje i druge korisne alate za iOS i Android uređaje.

PhotoRec:

Programeri su stvorili PhotoRec kao besplatni softver otvorenog koda za oporavak podataka, posebno za oporavak slika s memorijskih kartica digitalnog fotoaparata, ali također obnavlja mnoge druge vrste datoteka s raznih uređaja za pohranu.

Anúncios