Anúncios

A mai digitális világban minden fotó számít, és történetet mesél el.

Ezeknek az emlékeknek az elvesztése azonban pusztító lehet. Szerencsére azonban vannak olyan alkalmazások, amelyeket kifejezetten a törölt fényképek helyreállítására terveztek.

 

Anúncios

 

Miért törlődnek a fényképek?

Sokszor a fényképek véletlenül vagy rendszerösszeomlás miatt törlődnek.

Anúncios

Más esetekben előfordulhat, hogy egy vírus vagy akár egy sikertelen művelet az eszközön.

A 3 legjobb alkalmazás a törölt fényképek helyreállításához:

Anúncios

Számos alkalmazás áll rendelkezésre, de kiemeltük az öt legfontosabbat, hogy segítsünk ebben a feladatban:

DiskDigger:

A DiskDigger egy fájlhelyreállító eszköz. Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználókat az elveszett vagy véletlenül törölt fájlok helyreállításában tárolóeszközökről, például merevlemezekről, pendrive-okról, SD-kártyákról és egyebekről. Különösen hasznos, ha véletlenül töröl fényképeket, videókat, dokumentumokat és egyéb értékes fájlokat.

Dr. Fone:

A Dr. Fone a Wondershare által kifejlesztett szoftver, amely különféle megoldásokat kínál mobileszközökhöz. Széles körben ismert a törölt fényképek helyreállítási képességeiről, de más hasznos eszközöket is tartalmaz iOS és Android eszközökhöz.

PhotoRec:

A fejlesztők a PhotoRec-et ingyenes és nyílt forráskódú adat-helyreállító szoftverként hozták létre, különösen a digitális fényképezőgépek memóriakártyáiról készült képek helyreállítására, de számos más típusú fájlt is helyreállít a különféle tárolóeszközökről.

Anúncios